Tietoa yhdistyksestä

Keltinmäen asukasyhdistys on 8.9.1976 perustettu yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena  on edistää Keltinmäen alueen asukkaiden viihtyvyyttä ja sosiaalisia oloja. Yhdistys ylläpitää kylätalo Keltinmäen Keidasta Sienitien päässä kaupungin omistamassa entisessä viipalekoulussa. Kylätalolla on joka arkipäivä lounaskahvila ja kirpputori avoinna ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia, myyjäisiä ja talkoita. 

Keidas kutsuu kohtaamisiin

Keitaalla kokoontuu myös vertais- ja harrasteryhmiä, kampaaja käy kahden viikon välein, hieroja kuukausittain ja kylätalolla pianonsoitto mahdollisuus, ompelukone asiakkaiden käytössä ja erillinen kutomo varattavissa. Kylätaloa voi myös vuokrata iltaisin ja viikonloppuisin kokouksiin, perhejuhliin ja muihin tapahtumiin 12 euron tuntihinnalla.

Vuosikokous valitsee hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet, jotka vastaavat yhdistyksen toiminnasta. Keitaan päivittäistoiminnasta huolehtivat Keidasemännät ja -isännät, joihin kuuluvat kaupungin osoittamat tukityöllistetyt henkilöt, kuntouttavassa työtoiminnassa olevat, työkokeilijat ja harjoittelijat sekä tietenkin monet vapaaehtoistyöntekijät, joiden panostus on tärkeä osa kylätalotoiminnan jatkuvuutta. Vapaaehtoiset myös edistävät toiminnan yhteisöllisyyttä ja kylätalon tunnelmaa kaikille avoimena kohtaamispaikkana.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa. Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun paikan päällä Keitaalla tai yhdistyksen tilille K-S OP, FI26 5290 0255 0196 95. Lisää viestikohtaan yhteystietosi.

Tervetuloa mukaan yhdistystoimintaan!

Yhdistyksen säännöt
Yhdistyksen säännöt
Mainokset